/ Aanbod / Volleybalspeeltuin

Volleybalspeeltuin

Volleybal is een veelzijdige sport, maar de meeste technieken zijn nog te moeilijk voor peuters en kleuters. Daarom kan er ook pas vanaf 6 jaar gestart worden met het aanleren van volleybaltechnieken bij het Cool Moves Volleybal (CMV). Bij het CMV wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van brede vaardigheden.

VC Condor wil graag dat deze vaardigheden op een jongere leeftijd al worden ontwikkeld door middel van het aanbieden van beweeglessen in de vorm van de volleybalspeeltuin. De volleybalspeeltuin is bedoeld voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar.

In deze lessen willen we spelenderwijs de bewegingsvaardigheden, balvaardigheid, coördinatie én samenspel in leuke spelvormen ontwikkelen, maar zeker ook de basisvaardigheden van volleybal (zoals vangen, gooien en ergens op mikken). Dit doen we middels allerlei leuke oefeningen, met en zonder bal, waarbij plezier hebben voorop staat.

De lessen zijn op zaterdagochtend van 10:00 uur tot 11:00 uur in de Werft in Kaatsheuvel. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Is dit iets voor jouw kind? Kom dan een keer kijken of beter nog gelijk een keer meedoen! De eerste 4x meetrainen is vrijblijvend en kosteloos.

Voor meer info of voor het aanmelden voor een (proef) training kun je een mail sturen naar jeugd@vccondor.nl

Hopelijk tot snel!